Bejelentés


Delphoi Jósda Az online ezoterikus szolgáltatások fellegvára!

Születési horoszkóp:
A Születési horoszkóp mindennek a kezdete az Asztrológiában. Ez egy olyan átfogó elemzés, ami a személyiség alap tulajdonságrétegeit festi fel. Az élet minden területéről mesél az asztrológusnak a 10 égitest kapcsolatainak egymáshoz és a jegyekhez, házakhoz való viszonya. Ebből kiderül, hogy milyen adottságokat, lehetőségeket kapott Ön születésének pillanatában a csillagoktól, s ezekkel hogyan él a mindennapjaiban. A számításokhoz és az elemzéshez sem használunk programot, ami asztrológusi körökben igen ritka, mert bonyolult asztronómiai és matematikai tudást követel meg. Ám pont ezért hihetetlenül pontos és személyre szóló eredményeket ad az élet főbb dolgairól.
Amit nyújtunk: Egy összesen 30-40 oldalas elemzés, bolygónkénti részletességgel és külön összefoglalással, a személyiségének egészéről és részleteiről: Lelki alkat, Gondolatok, érzelmek, intellektus Karrier, ambíció, Kapcsolatok, szex, Család, otthon, Egészség
Előrejelző horoszkóp:
A Delphoi Jósdában kétféle előrejelző technika közül is választhat a megrendelő. A bolygók és égitestek hatása igen összetett, és hatásuk mindig egyéni, ezért mindkettő a születési horoszkópra épül, azt egészíti ki. Az első rövid távú, ám rendkívül részletes elemzés. Személyre szabott tanácsokkal és útmutatókkal a hétköznapi élet minden területére. Párkapcsolat, munka, család; lelki és gyakorlati oldalról egyaránt megközelítve. Ezt egy éves ciklusokban lehet megrendelni, a neve pedig: Tranzithoroszkóp. A második variáció időben hosszabb kiterjedésű és nagyobb jelentőségű változásokat, személyiségünk, életkörülményeink fejlődését mutatja meg. A tíz évre szóló kivetítésben a lélek alkati változása is jól nyomon követhető, mint például az érdeklődési kör, vagy az otthonhoz, társasághoz való viszony. Ugyanígy a külső tényezőkről is készül egy felmérés, amiben esetleges nehézségek, örömteli események – szakítások, esküvők, betegségek, előléptetés, stb – olvashatók. Ennek az elemzésnek a neve: Progressziós horoszkóp.
Párhoroszkóp:
A megrendelő jelenlegi helyzetétől függően kétféle elemzést lehet készíteni. Az egyedülállóknak a szinasztria segít a párkeresésben. Megmutatja, hogy mire figyeljen az ismerkedés időszakában, és mikor merjen továbblépni. A párhoroszkóp azonban akkor is segíthet, ha két ember kapcsolatában problémák adódnak. Komoly döntés meghozatala előtt, mielőtt a pár végleg elkötelezné magát, kideríthető, milyen lesz a közös élet, hol számíthatnak nehézségekre, és mik azok a területek, amik a kapcsolat erősségének számítanak. Az érzelmi összeillésen kívül feltérképezhető többek között az alkalmazkodáshoz, a pénzzel való gazdálkodáshoz, a közös érdeklődési körhöz és a gyermekneveléshez való hozzáállás. Hosszú ideje együtt lévő párok kapcsolatának újraélesztésére is kiválóan alkalmas.
Karma horoszkóp:
A Karma horoszkópot a születési elemzésből lehet elkészíteni. Ez a Hold csomópontok által meghatározott Karma vonal felfestése. Pontos számításokkal rávetítve a megrendelő születési pillanatában fennálló csillagképre a Holdcsomópontokat, azaz a Sárkányfejet és Sárkányfarkat. Ezáltal megvilágítva az életeken átívelő Sorsvonalat. Ez már nem csak mostani de minden élet urává emelhet. Világossá teszi az összegyűjtött feladatokat, és felfedi megoldásuk kulcsát. Megmutatja, hogyan törleszthetjük az eddig összeszedett adósságainkat, s ezáltal megvalósíthatjuk a Szfinx mozdulatát, aki minden jó és rossz felett áll. Néha olyan útitársakat is megjelöl, akikkel befejezetlen ügyek maradtak fent valamelyik előző életben. A Delphoi jósdában ezt a horoszkópot is megrendelheti!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!